Incredbil! O femeie a fost ucisă pentru ceea ce ascundea în vagin

9 iunie 2016 8:28   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie a ascuns un ou Kinder în propriul vagin. Aceasta a fost apoi jefuită și ucisă de un cuplu pentru a-i putea fura ceea ce ascunsese în acest ou. Cuplul riscă acum ani grei de închisoare.

Nadia Jones (care avea 38 de ani), mamă a unui copil, a fost bătută și strangulată de un cuplu pentru a o jefui, relatează Metro.co.uk. Roxanne Deacon (26 de ani) și iubitul său, Ahmed (34 de ani), au percheziționat corpul pentru a găsi un ou Kinder ascuns în vagin, unde se aflau droguri.

"Nadia Jones a fost ucisă în propria locuință în timpui nopții. A fost o crimă cu premeditare", a declarat procurorul Michael Mother-Lees. Pe cadavrul Nadiei se pot vedea urme de lovituri pe tot corpul și pe față, prezentând 17 răni diferite.

Era cunoscut faptul că Nadia era implicată în afaceri cu droguri. Ea i-a distribuit câteva Roxannei nu cu mult timp în urmă, când cele două se aflau în închisoare. În oul Kinder nu s-au găsit doar droguri, ci și bani, care au fost furați de către Ahmed și Roxanne.

Ahmed riscă o sentință de închisoare pe viață, cu un minimum de 19 ani și 97 de zille. La rândul ei, Roxanne va fi închisă pentru 13 ani și jumătate.

Mai multe