Incredibil! A crescut un aligator ca pe propriul copil

19 martie 2016 22:53   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie din Statele Unite se luptă cu autoritățile pentru a-și păstra animalul de companie care este un...aligator. femeia l-a crescut încă de când era un pui și pare să o îndrăgească, înțelegându-i limbajul semnelor. Autoritățile sunt de însă de părere că reptila a crescut mult prea mare și riscă să îi pună în pericol pe restul localnicilor.

Rambo, aligatorul în vârstă de 15 ani, locuiește cu Mary Thorn în Florida încă de când era un pui, relatează Metro.co.uk. Mary pare să-și fi dresat foarte bine reptila, înțelegându-i limbajul semnelor și chiar având o colecție de costume personalizate pentru a-i proteja pielea de radiația soarelui.

Rambo are acum aproape doi metri lungime și este mult prea mare pentru a rămâne în captivitatea proprietății lui Mary. Ea însă nu dorește să renunțe la aligator și spune că acesta nu poate supraviețui în sălbăticie. Mary l-a găsit pe când era un pui în sistemul de canalizare unde a stat timp de patru ani, făcându-l sensibil la lumină și reticent față de alte reptile. Din acest motiv, i-a făcut niște haine speciale pentru a-l proteja de radiația solară și l-a învățat să nu se ducă la toaletă pentru a nu fi tentat să intre iar în sistemul de canalizare. Mary l-a dresat să-i arate când trebuie să își facă nevoile printr-un fel de dans.

Autoritățile nu par însă prea impresionate de talentele aligatorului. „Îmi pierd copilul, iar asta o să doară”, a mărturisit Mary.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe