Incredibil cum a reușit o femeie să fure tot ce a vrut dintr-un restaurant

22 februarie 2017 14:51   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie a decis să se servească singură cu tot ce i-a picat în mână într-un restaurant din sudul Londrei...pe gratis, desigur. Cum a reușit acest lucru? S-a ascuns în toaletă și a așteptat până la închiderea restaurantului și plecarea personalului.

Când a văzut că întregul restaurant Wetherspoon era la dispoziția sa, fără ca nimeni să o deranjeze, Jacqui Holdsworth a gustat mai multe băuturi de la bar și chiar și-a făcut singură un sandviș, până a realizat că nu mai poate ieși din local, după cum precizează Metro.co.uk.

l-a sunat pe iubitul său să vină să o ajute să iasă și au furat mâncare și băuturi alcoolice în valoare de aproape 400 de euro. În tot acest timp, ea a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Jacqui a fost apoi arestată la scurt timp, dar se se apără și spune că toate acuzațiile sunt doar minciuni. Ea susține că a fost la baie să se spele, dar apoi a adormit în cabina de toaletă. Sandvișul l-a pregătit pentru că i se făcuse foame. Judecătorii nu au putut lua în seamă aceste argumente, iar femeia a fost condamnată la patru luni de închisoare.

Mai multe