Incredibil! Ea e fetița care la 5 ani a născut un băiețel perfect sănătos

8 februarie 2017 23:16   Fapt divers
Ultima actualizare:

În urmă cu opt decenii, a existat un caz care a șocat întreaga lume și chiar și în prezent rămâne o raritate, aproape inimaginabil. Când abdomenul Linei Medina a început să crească în volum foarte mult, doctorii au crezut că are o tumoare – avea doar cinci ani totuși, era de neconceput o sarcină.

După ce i s-au făcut mai multe investigații, s-a descoperit că fetița de doar cinci ani era gravidă în a șaptea lună. Câteva săptămâni mai târziu, ea a dat naștere unui băiețel foarte sănătos, precizează The Sun.

Au trecut 80 de ani de atunci, iar Lina încă rămâne cea mai tânără femeie care a dat naștere unui copil perfect sănătos. Lina, la rândul ei, s-a născut  în anul 1933, într-un mic sat din Munții Anzi, în Peru, într-o familie foarte săracă. Mama sa a observat că abdomenul fiicei sale de doar cinci ani tot creștea, așa că a dus-o la doctor. Pe 14 mai 1939, Lina a născut prin cezariană pentru că nu era încă suficient de dezvoltată pentru a naște normal. Băiețelul pe care l-a adus pe lume a fost sănătos și l-au numit Gerardo, în onoarea medicului care a ajutat-o pe Lina să nască.

Același doctor a descoperit că Lina, deși avea o vârstă foarte fragedă, avea organele sexuale bine dezvoltate pentru că suferea de pubertate precoce...mult prea precoce. A apărut imediat suspiciunea că propriul ei tată este responsabil pentru sarcina fetiței, așa că a fost arestat, fiind acuzat de incest. El a fost însă eliberat la scurt timp deoarece s-au găsit dovezi că nu el era vinovat. Identitatea bărbatului care a lăsat-o pe micuță însărcinată nu a fost niciodată descoperită.

Pe măsură ce a crescut, Gerardo a crezut că Lina este sora lui, dar când a împlinit vreo zece ani, a aflat că ea era de fapt mama sa. Gerardo a fost un copil sănătos, dar a murit în 1979, la vârsta de 40 de ani din cauza unei boli osoase.  Lina, care nu a mai vorbit niciodată despre acea sarcină, încă trăiește, are 85 de ani și este căsătorită din 1970.

Mai multe