Incredibil! Jurnalista și-a scos sânii în direct și priviți ce a început să facă

26 iulie 2016 11:32   Fapt divers
Ultima actualizare:

Probabil că ați auzit până acum de programe TV care angajează femei pentru a se dezbrăca în timp ce prezintă rubrica meteo, însă de data aceasta, nu este vorba despre așa ceva. O jurnalistă și-a scos sânii din cămașă, în timpul transmisiunii directe, în mod neașteptat.

I s-au alăturat mai multe femei din industria media, dar și femei obișnuite, pe propriile conturi de pe rețelele sociale. Totuși, gestul nu a avut nici pe departe o semnificație sexuală. Jurnalista a alăptat în direct, în semn de protest față de o întâmplare recentă care a avut loc în suburbiile din Buenos Aires, Argentina.

O femeie pe nume Coni Santos (22 de ani) își alăpta bebelușul de nouă ani în stradă, când a fost oprită și legitimată de polițiști, potrivit metro.co.uk. Autoritățile i-au spus că nu are voie să alăpteze în public. Ulterior, Coni a povestit cele întâmplate pe o rețea socială, iar mii de femei au început să o sprijine, publicând fotografii cu ele în timp ce își hrănesc bebelușii de la sân.

Cel mai mult a atras atenția gestul prezentatoarei TV a canalului național Canal 10, care a început să alăpteze în timpul transmisiunii directe. Acesteia i s-au alăturat, ulterior, mai multe jurnaliste și prezentatoare de televiziune.

Mai multe