Incredibil! Și-a făcut implanturi oculare pentru schimbarea culorii ochilor

3 iunie 2016 12:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un fotomodel pare să iasă chiar și din tiparele neobișnuite ale femeilor obsedate de operații estetice. Ea a cerut să i se modifice cutia toracică pentru a avea o siluetă de viespe și chiar implanturi oculare pentru schimbarea culorii ochilor.

Pixee Fox și-a dorit atât de mult să arate precum idolul său, Jessica Rabbit, încât a cheltuit sume exorbitante pe operații estetice de-a dreptul incredibile, potrivit TheSun.co.uk. Ea și-a modificat cutia toracică rămânând cu doar șase coaste pentru a avea o talie de 35 de centimetri. Ea mai are implanturi cu silicoane în sâni, fese și chiar labioplastie, care au costat-o peste 100.000 de euro.

Chiar și așa, Pixee nu s-a oprit aici și a făcut și o operație de schimbare a culoril ochilor. Ea s-a născut cu ochii albaștri, dar a dorit să îi aibă turcoaz. "Este ceva ce am vrut încă de când eram foarte mică. Chiar mi-am dorit să am o culoare diferită a ochilor. Am auzit de această operație acum trei ani și imediat ce am aflat de ea, am vrut să o fac", a afirmat ea.

Pixee a făcut intervenția chirurgicală în Spitalul Spectra Eye, din New delhi, India și a fost tratată de doctorul Suraj Munjal. Operația are și riscuri putând să-i afecteze vederea și să fie predispusă la infecții.

"Am crezut că voi fi judecată pentru aspectul meu fizic, dar a fost exact opusul și cu toții au fost foarte prietenoși și drăguți cu mine", a declarat Pixee.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe