Inedit! Ce şi-a făcut un britanic în casa cumpărată cu banii câştigaţi la Loto

6 martie 2018 17:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Casa lui Roy Gibney e demnă de un milionar. Britanicul a câştigat un premiu de 7,5 milioane de lire sterline în anul 1998, la Loto. El era muncitor pe vremea aceea, iar după marele câştig şi-a cumpărat o vilă cu şase dormitoare în Grimsby.

Acum toată lumea poate vedea vila de lux în care a trăit Roy, pentru că acesta a scos-o la vânzare pe un site de profil.

În casă se află un mini-casino, jacuzzi, bar şi cameră de jocuri. De asemenea, el are şi o sală, un lac unde pescuieşte, teren de tenis şi păduri. Şi pentru că la atâta bănet îţi permiţi orice aroganţă, britanicul şi-a scris pe fundul piscinei numele său, suma câştigată, numerele norocoase şi ziua în care a devenit milionar în lire sterline, scrie Daily Mail.

Câştigătorul a cumpărat casa cu 375.000 de lire sterline, iar acum a scos-o la vânzare pentru 1,1 milioane de lire sterline. Noul proprietar va putea astfel să se scalde în piscina de fiţe a britanicului.

Roy are trei copii şi, de curând, s-a mutat în Nairn, Scoţia cu Darlene, partenera sa şi cel mai tânăr dintre fii. Este un împătimit at sportului şi de aceea şi-a cumpărat propriul club de fotbal “Inverness Caledonian Thistle”. De asemenea a început propria companie de producţie de metal în parteneriat cu Dave Fenwick şi, în plus, a investitîn proprietăţi în Grimsby, Nairn şi Cipru.

Mai multe