Întâlnire de «groază». A dus-o la morgă să-i arate cadavrele

9 august 2017 16:05   Fapt divers
Ultima actualizare:

Kaylee Kapital a avut parte de o întâlnire pe care nu o va uita prea curând. Tânăra a decis să iasă în oraş cu un tip pe care l-a cunoscut pe Tinder, o aplicaţie pentru cei care vor relaţii pasagere.

Pentru Kaylee, aceasta a fost a treia întâlnire cu tipul cunoscut pe Tinder şi probabil şi ultima. Ea şi-a povestit păţania pe Youtube.

După ce s-au întâlnit în parc şi au băut ceva, bărbatul s-a oferit s-o ducă la locul lui de muncă, scrie Daily Mail.

“M-a întrebat dacă aş vrea să văd unde lucrează şi eu am zis «Da»!”, povesteşte tânăra pe Youtube. Aşa a ajuns roşcata din Vancouver (Canada) la spitalul unde bărbatul era portar.

“Era noapte, iar în spital becurile erau stinse. Era destul de înfricoşător. La un moment dat am ajuns într-o încăpere. Era morga. Stăteam acolo şi mă gândeam: «Nu ar trebui să fim aici. Nu e ok!» Apoi el tras de uşa unui frigider şi mi-a arătat un cadavrul unei bătrâne”, povesteşte tânăra.

“Aproape că mi s-a făcut rău, însă reacţia mea l-a amuzat”, a continuat tânăra. Mai mult, înainte de a părăsi spitalul, bărbatul şi-a pus dezinfectat de mâini într-un pahar şi l-a băut.

“Asta a făcut oameni buni...l-a băut.  Cred că era nebun!”, a povestit tânăra care după ce a juns acasă nu a vrut să mai audă de bărbat.

Mai multe