Își credea soția moartă de doi ani, dar a avut o surpriză șocantă

11 martie 2016 12:04   Fapt divers
Ultima actualizare:

Când soția i-a murit într-un accident rutier, un bărbat a organizat îndurerat funeraliile, fiind complet convins că nu o va mai revedea vreodată. La doi ani de la eveniment, însă, el a avut parte de o surpriză șocantă care i-a schimbat total viața.

Abragh Mohamed îşi credea soţia moartă într-un accident rutier, potrivit Mirror.co.uk. Doctorii de la un spital din Casablanca i-au spus că femeia a murit din cauza unor răni foarte grave.

După doi ani de la înmormântarea ei, familia se uita la o emisiune tv a cărei tema era reuniunea dintre persoane date dispărute cu prietenii și famila lor. Deși Mohamed nu a văzut în direct emisiunea, prietenii l-au anunțat că soția sa este cât se poate de vie și de teafără. El a fost de-a dreptul șocat când a văzut dovada.

„Nu am știut că am îngropat un alt trup neînsuflețit și că soția mea era încă în viață”, a declarat Mohamed.

Ceea ce nu-și explică nimeni este unde anume s-a greșit în momentul așa-zisului deces și unde a stat femeia timp de doi ani fără a lua legătura cu familia. Cel mai probabil, ea şi-a pierdut memoria. În tot acest timp, se pare că a locuit într-un mic orășel din Munții Azilal.

În plus, există mai multe semne de întrebare privind ce s-a întâmpla la spital. Medicii i-au dat lui Mohamed direct sicriul în care spuneau că se afla consoarta sa. El nu a putut vedea ceea ce au făcut doctorii deoarece plecase după banii pe care trebuia să îi dea pentru spitalizare.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe