Își plimba câinele prin parc, dar a fost șocată de ce a găsit acesta

10 august 2016 17:11   Fapt divers
Ultima actualizare:

Uneori, chiar și un joc banal cu propriul câine se poate termina într-un mod bizar. O femeie și-a scos cățelul la o plimbare, dar nu i-a venit să creadă ce a putut găsi însoțitorul ei patruped.

Se știe că de multe ori, câinii pot găsi cele mai ciudate lucruri în cele mai ascunse locuri. Un labrador cafeniu, pe nume Galaxy, a găsit aruncat prin tufișuri un penis din cauciuc, informează Metro.co.uk.

Cum câinilor le plac obiectele cauciucate, Galaxy s-a distrat cu noua s-a jucărie, ronțăind la ea în jur de o jumătate de oră înainte de a se decide să-i arate stăpânei sale, Amy Brown ce a descoperit. Amy a fost de-a dreptul blocată atunci câbd a văzut ce i-a adus Galaxy.

„N-am mai văzut așa ceva în viața mea.” Amy nu a știut cum să reacționeze când a văzut jucăria sexuală în gura câinelui:  „Asta nu e...cu siguranță nu e...Nici măcar nu-mi veneau cuvintele. Am fost șocată. Galaxy nu-și putea da seama ce a găsit; se plimba în jur de parcă ar fi fost cel mai obișnuit obiect pe care l-a văzut vreodată. Nu ne venea să credem. Galaxy era mândru că l-a adus la noi. Ne uitam la penisul de cauciuc gândindu-ne:  «asta este imposibil». Era enorm.”

Inițial, soțul lui Amy a vrut să arunce jucăria sexuală la coșul de gunoi, dar apoi s-a gândit mai bine că bizarul obiect ar putea fi din nou găsit de alt câine, așa că a decis să-l doneze ca trofeu unui local unde se organizează turnee de golf.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe