Îți dă fiori! A vrut să-l fotografieze pe ascuns, dar a surprins un detaliu înfricoșător

30 septembrie 2016 16:03   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ați avut vreodată sentimentul straniu că cineva vă urmărește, iar când vă întoarceți să constatați că a fost doar o iluzie? Ei bine, nu la fel ar putea spune un bărbat care are dovada că cineva sau ceva l-a urmărit, iar când s-a întors în același loc, ciudata apariție dispăruse.

Bărbatul din imaginea de mai jos a mers împreună cu iubita sa într-o mică excrusie într-o rezervație naturală din Colorado, Statele Unite, unde a pățit ceva de-a dreptul înfricoșător, fără ca măcar să știe.

Este genul de persoană căreia nu-i place să apară în poze, dar iubita sa a dorit o amintire cu el, astfel că l-a urmărit pe ascuns pentru a-l fotografia, informează ViralNova.com.

l-a surprins pe iubitul său în timp ce stătea la umbra unui stejar, fiind atent după cum pare, la telefonul mobil. Când s-a uitat însă la fotografia live, specifică anumitor rețele de socializare, a observat o apariție ciudată lângă el – părea a fi un copil care îl urmărea ascuns în iarbă.

Bărbatul a fost terifiat când a văzut imaginea, iar când s-a dus să verifice locul, nu era nimic neobișnuit și cu siguranță nicio persoană prin preajmă. Ceea ce e cu adevărat înfricoșător este că iarba care se observă în poză nu este atât de înaltă încât să acopere jumătate din statura unui om, nici măcar copil.  

The GIF at a normal speed.

Mai multe