Îți vine să crezi că are 50 de ani? Uite ce corp are!

28 iunie 2016 9:01   Fapt divers
Ultima actualizare:

Are 50 de ani, dar nu are niciun fel de riduri pe piele și are un corp perfect tonifiat. Ye Wen este și mamă a unui copil, este originară din China și spune că a început să-și schimbe stilul de viață abia la vârsta de 30 de ani. Imaginile vorbesc însă de la sine.

La această vârstă, ea s-a apucat pentru prima dată de înot și așa a început să fie foarte interesată în a se menține în formă, relatează DailyMail.co.uk. La un moment dat a dorit să-și ducă propriul hobby la un alt nivel, astfel că a încercat chiar să traverseze înot Strâmtoarea Malacca. De asemenea, își dorește să-și încerce puterile în râul Han, din Coreea de Sud. 

Ye spune că se antrenează zilnic la o piscină locală și merge de două-trei ori la sala de fitness unde își pune mușchii la lucru timp de două ore. 

Ea speră să se mențină cât mai tânără pentru a putea fi capabilă să poarte costum de baie chiar și când o avea 80 de ani. Pe rețelele de socializare ea strâns milioane de admiratori.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe