Iubirea lor a trecut testul timpului! S-au regăsit după 41 de ani în care au fost prieteni prin corespondenţă

14 septembrie 2017 11:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

Doi tineri au devenit prieteni la distanţă,după ce s-au întâlnit cu 41 de ani în urmă într-un schimb de experienţă din Franţa. S-au reîntâlnit 41 de ani mai târziu şi au realizat că prietenia dintre ei se transformase în iubire . Amândoi fuseseră căsătoriţi, iar în momentul revederii se aflau în proces de divorţ de foştii parteneri de viaţă. Au hotărât să se căsătorească în Franţa, ţara care i-a adus pentru prima dată împreuna, cu decenii în urmă.

Emma van Laun a recunoscut că a dezvoltat o fascinaţie pentru Vincent atunci când s-au întâlnit, copii fiind, în anul 1976. La finalul schimbului de experienţă, care a avut loc în Franţa, Vincent a întrebat-o pe Emma dacă dorea să devină prietenă la distanţă cu sora lui mai mică, de 11 ani. Emma a acceptat şi astfel a început trimiterea unui lung şir de scrisori între ea, Vincent şi sora acestuia. Legătura dintre ei s-a destrămat treptat, Emma căsătorindu-se şi devenind mama a doi copii, în timp ce Vincent şi-a găsit aleasa inimii cu care a avut patru copii.

Emma a fost surpinsă când a primit un telefon de la Vincent, acum patru ani şi a auzit propunerea acestuia. Bărbatul îi propunea ca fiii şi fiicele lor să se împrietenească şi să converseze prin intermediul scrisorilor. Discutând, au descoperit că amândoi erau divorţaţi şi , în urma unor întâlniri repetate au realizat că sunt îndrăgostiţi unul de celălalt. Nunta a avut loc în luna august al anului 2017 într-o biserică din oraşul iubirii, Paris. Amintindu-şi de întâlnirea lor de acum 41 de ani, Emma povesteşte:” Am avut o fascinaţie pentru el în acea tabără, dar el nu mi-a acordat prea multă atenţie. La finalul experienţei mi-a sugerat şă îi scriu surorii lui, care era de aceeaşi vârstă cu mine. Am vorbit mai mult cu ea, prin intermediul scrisorilor, decât cu el.  Ne-am îndepărtat atunci când am devenit adulţi şi scrisorile au devenit mai rare.  M-a sunat când mă aşteptam mai puţin şi mi-a sugerat ca fiica mea şi fiul lui să se cunoască şi să devină amici prin corespondenţă. Ne-am reîntâlnit în Franţa şi am ştiut că flacăra iubirii se va aprinde, mai puternic ca niciodată.”

Mai multe