La 2 ani, toacă pe lună 1.000.000 $

15 mai 2016 20:41   Fapt divers
Ultima actualizare:

Este cel mai răsfăţat copil din lume! Nepoţica boss-ului Formulei 1, Bernie Ecclestone (85 de ani) este în topul celor mai alintaţi copii din lume. Şi asta pentru că mama şi tata îi fac absolut toate poftele. La finalul lunii, factura totală este de un milion de dolari.

Când bunicul are o avere de 4,2 miliarde de dolari, iar mama şi mătuşica au cheltuit în doar trei ani 3,5 miliarde de dolari, oare cum poate fi copilăria micuţei Sophia, de doi anişori? Evident, la fel de luxoasă şi de plină de huzur. Recent, Sophia a primit în dar o căsuţă pentru păpuşi de 14.350 de dolari de la mama ei Tamara (31 de ani) şi tatăl ei, bancherul Jay Rutland. Şi pentru că în ultima vreme familia s-a plimbat în jurul lumii într-o vacanţă pe Insula Porcilor, din Bahamas, micuţa şi-a înnoit garderoba. În dulăpiorul ei zac hăinuţe în valoare de 150.000 de dolari. Dar acesta nu e singurul răsfăţ.

Sophia are parte lunar de petreceri cu animăluţe aduse de la zoo (zebre, ponei, ţestoase etc.), îi are ca invitaţi în camera ei de joacă din vila de 110 milioane de dolari din Kensington pe Mickey Mouse, Mignonii şi chiar pe Prinţesa Elsa, care sunt de fapt animatori aduşi de la parcuri tematice Disney din SUA. La doi ani, beneficiază de tratamente de înfrumuseţare de aproape 1.200 de dolari şi îşi face pedichiura la saloane Hello Kitty. De Paşte a primit un ou de ciocolată albă, ornat cu pietre scumpe, cât ea de înalt şi care a costat 1.100 de dolari. Are propria limuzină Bentley şi părinţii ei cheltuiesc 6.000 de dolari doar să o plimbe cu elicopterul atunci când are ea chef. Are poşete Valentino de 5.000 de dolari cumpărate de mama ei de pe aeroportul din Hong Kong drept consolare că era supărată.

Mai multe