La 8 ani a luat maşina tatălui ca să meargă la McDonald’s

13 aprilie 2017 17:04   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un băieţel de 8 ani a “furat” maşina tatălui şi a plecat la plimbare cu surioara sa, în vârstă de doar patru ani. Băiatul a condus aproape 2 kilometri până la un restaurant McDonald’s pentru a-şi cumpăra mâncare.

Copilul a aşteptat ca părinţii să adoarmă, apoi a mers în garaj cu sora lui şi a luat camioneta de serviciu a tatălui, scrie distractify.com.

Asta s-a întâmplat weekend-ul trecut, în statul american Ohio. Băiatul urmărea des pe Youtube tuturiale despre cum poţi conduce o maşină şi de aici a învăţat cum să pornească şi să meargă cu autoturismul familiei.

Ca să ajungă la destinaţie, copilul a trecut prin patru intersecţii şi peste o cale ferată. Mai mult, martorii spun că acesta a respectat toate normele rutiere şi s-a încadrat în viteza legală.

Au ajuns în siguranţă la McDonald’s, unde şi-au comandat de mâncare. Aici s-au întâlnit cu un vecin, care i-a anunţat pe bunicii copiilor de ispravă. Din fericire, copii au ajuns acasă în siguranţă, iar tatăl a trebuit să le dea socoteală poliţiştilor pentru neglijenţă.

Mai multe