Laura Bretan are concurență la "America's Got Talent". Fetița asta e un fenomen

12 iunie 2016 17:20   Fapt divers
Ultima actualizare:

Laura Bretan (13 ani), câștigătoarea de la "Românii au talent", este semifinalistă și la "America's Got Talent". A fost trimisă în această etapă de către Mel B, una dintre vedetele de la masa juriului, în mod direct, căci a apăsat butonul auriu de îndată ce românca a terminat de cântat. Cum concursurile de talente sunt pline de surprize, încă o fetiță face istorie la "America's Got Talent" și devine o competitoare serioasă pentru românca noastră .

Grace VanderWaal are doar 12 ani și i-a lăsat pe toți cu gura căscată după ce a interpretat o creație proprie, atât vocal, cât și la ukulele, un instrument asemănător chitarei. "I Don't Know My Name" este piesa care a impresionat publicul și juriul în asemenea măsură, încât la finalul actului său artistic, Grace a primit nu numai un val de urale și aplauze, dar și mult doritul buton auriu care a dus-o și pe ea tot în semifinale, unde o va întâlni și pe Laura Bretan.

Plină de emoție, talentata mică artistă a pășit stingheră pe scenă, dar deodată ce a început să cânte, publicul și juriul au rămas muți de uimire. La finalul momentului, jurații Simon Cowell, Heidi Klum, Mel B, și Howie Mandel s-au ridicat de pe scaune și au aplaudat-o mimnute în șir. Howie Mandel a fost cel mai încântat de prestația lui Grace. "Cred că ești un miracol umblător. Piesa e despre faptul că lumea nu îți știe numnele, dar acum toți vor avea idee despre tine, căci mergi direct în semifinale", a spus juratul.

Simon Cowell i-a prezis un viitor minunat: "Cred că ești următoarea Taylor Swift. Ce fată minunată și ce personalitate grozavă! 100% cred că este un star, este specială. Sunt enervat că nu am apăsat eu butonul auriu."

Laura Bretan a câștigat "Românii au talent"

Parcursul Laurei la "Românii au talent" a fost unul deosebit și total diferit față de cel al celorlalți concurenți. Pentru că Andra, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu epuizaseră butonul care trimitea concurenții în semifinale, Laura a fost propulsată direct în finală de către Smiley și Pavel Bartoș.

Deși s-a prezentat în show doar de două ori, micuța stea a câștigat inimile tuturor cu interpretare unor arii grele de operă. Publicul a fost fermecat, așa că a fost votată de cei mai mulți telespectatori și a plecat acasă cu premiul de 120.00 de euro.

Mai multe