Le-a arătat tuturor noua ei manichiură, dar au fost șocați când au văzut un detaliu straniu

6 noiembrie 2016 20:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Pe rețelele de socializare, numeroase fete obișnuiesc să-și fotografieze manichiura și să le-o arate admiratorilor pentru a aduna cât mai multe aprecieri. La fel a făcut și o tânără pe Twitter, dar la o privire mai atentă, internauții au observat un detaliu straniu.

La prima vedere, nu pare nimic neobișnuit cu imaginea pentru că ne-am obișnuim să vedem zeci de fotografii cu manichiură ale prietenelor, dar observi că fata care a publicat poza, pare să aibă doar patru degete, informează The Sun.

După cum apare mâna fetei în imagine, acesteia îi lipsește degetul arătător. Totuși, urmăritorii ei și-au dat seama că de fapt este vorba de o mică iluzie optică. Este un truc cât se poate de simplu. Fata și-a ascuns degetul arătător cu cel opozabil, astfel că dă impresia că ar avea doar patru degete. Mai mulți internauți și-au dat seama de trucul ei și i-au arătat cât de ușor este să păcălești pe cineva printr-o poză.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe