Leii au salvat-o din mâinile violatorilor! Povestea incredibilă a unei fetiţe etiopiene

31 octombrie 2017 22:21   Fapt divers
Ultima actualizare:

O fetiță de 12 ani a fost protagonista unei întâmplări incredibile în Etiopia, iar povestea ei va fi cu siguranţă una spusă viitoarei generaţii . Micuţa a fost salvată de un grup de bărbaţi, care doreau să o abuzeze, de trei lei. Leii au scăpat-o din mâinile bărbaţilor şi au avut grijă să o calmeze, nu au manifestat nici cel mai mic semn de violenţă faşă de fetiţa speriată.

Trei lei au salvat o fetiță etiopiană de 12 ani, pe care un grup de bărbați o răpiseră pentru a o forța să se căsătorească. Animalele s-au pus zid în fața ei și au protejat-o până la apariția poliției, scrie The Guardian. Fetiţa fusese ţinută captivă timp de o săptămână, perioadă în care a fost supusă unui tratament inuman, suportând bătăi în nenumărate rânduri. Într-o zi, când se afla afară și urma să fie din nou agresată fizic,leii au apărut de nicăieri şi s-au aşezat în faţa ei, împiedicându-i pe bărbaţi să ajungă la ea.

"Au stat de pază timp de o jumătate de zi, până când poliția a găsit-o. Apoi, leii au plecat și au lăsat-o ca un cadou”, a povestit sergentul Wondimu Wendaju din provincia Kefa. Sergentul a adăugat că viaţa fetiţei a fost, într-adevăr salvată de lei, căci se întâmplă adesea în acea zonă ca fetiţele nevinovate să fie răpite, violate şi bătute cu bestialitate pentru a accepta căsătoria cu diverşi indivizi. Stuart Williams, expert în viaţa animalelor sălbatice a povestit cum a fost posibil ca leii să stea atât de aproape de fetiţă, fără a fi tentaţi să o rănească în vreun fel. El consdieră că leii au confundat plânsul fetiţei cu suntele pe care le emite un pui de elu atunci când este înspăimântat. 

Atunci când a fost gpsită de poliţişti ea se afla în stare de şoc, ceea ce a făcut necesar transportarea acesteia la spital. Bărbaţii au fost reţinuţi de oamenii legii şi urmează să fie pedepsiţi pentru faptele lor reprobabile. 

Mai multe