Mai adorabil de atât nu se poate! Copiii le citesc câinilor din adăpost

5 martie 2016 17:04   Fapt divers
Ultima actualizare:

Legătura dintre animale și copii depășește de multe ori capacitatea de înțelegere a celor din jur Așa se face că în Statele Unite ale Americii, în Missouri, un lucru extraordinar se întâmplă la un adăpost de animale.

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani se înscriu într-un program online, iar apoi sunt aduși la centrul de animale pentru a fi învățați cum să interpreteze limbajul corporal al câinilor, astfel încât să-și dea seama când aceștia sunt stresați sau nervoși. După aceea, micuții sunt puși în fața “căsuței” unui câine și încep să-i citească.

"La modul ideal, acei câini care sunt timizi sau cărora le este frică de ceva, se vor apropia de copii și vor arăta interes. Dacă o fac, micii voluntari îi răsplătesc cu o gustărică. Acest lucru ajută la găsirea unor oameni care să-i adopte, întrucât vor vedea că sunt deschiși către interacțiune", a declarat unul dintre reprezentanții adăpostului, citat de Bored Panda.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe