Mărturia cutremurătoare a unui "canibal" despre felul în care a ucis un cuplu

23 iulie 2016 22:35   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un criminal suspectat de canibalism a fost arestat în Federația Rusă după ce a mărturisit că a ucis cu sânge rece un cuplu căsătorit, după care le-a fiert capetele în propria bucătărie.

Bărbatul în vârstă de 64 de ani le-a spus investigatorilor ruși că după ce și-a ucis victimele, le-a tăiat capetele cu un fierăstrău, inspirându-se din filmele de groază, după cum relatează Metro.co.uk.

El nu s-a oprit aici și și-a continuat crima macabră fierbând capetele pe aragaz și ciopârțind restul corpurilor și aruncându-le la toaletă. Acest lucru a creat un blocaj în sistemul de canalizare al blocului care este din epoca sovietică.

Când vecinii au chemat instalatori pentru a rezolva problema, aceștia au fost îngroziți de descoperirea macabră. I-au anunțat pe polițiști a căror investigație i-a condus la criminalul în cauză. El și-a mărturisit apoi crima. Atât "canibalul", cât și cuplul împărțeau același apartament. Criminalul a mai declarat că cei doi îndrăgostiți erau alcoolici și se săturase de faptul că dădeau mereu petreceri.

Mai multe