Marvin Gaye era dependent de sex! Detalii incredibile despre viaţa lui intimă

18 august 2016 7:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

Celebru pentru cântecele sale “Sexual Healing” şi “Let’s Get it On”, Marvin Gaye se pare că a fost dependent de sex. Se spune că atunci când a fost alături de Gaye în perioada când acesta a locuit în Ostende, Belgia, biograful său, David Ritz, ar fi încremenit realmente la vederea colecţiei enorme de obiecte porno sado-masochiste a cântăreţului, Ritz ar fi spus: „Omule tu ai nevoie de terapie sexuală”. Însă, din păcate, Gaye n-a ales niciodată calea respectivă.

Ca principal vedetă masculină a casei de discuri Motown în anii 1960, Gaye a înregistrat hituri precum “How Sweet it is to Be Loved by You” şi “I Heard It Through the Grapevine” înainte de a forma un duet cu vocea de aur a lui Tammi Terrell, femeia alături de care a produs un şir de hituri, printre care “Ain’t Nothing Like the Real Thing” şi “Your Precious Love”. În timpul unui concert din anul 1967, Terrell a leşinat în braţele lui Gaye pe scenă şi în scurt timp după aceea a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală. A murit după trei ani, iar Gaye s-a autoizolat vreme de doi ani, apărând doar pentru a înregistra „What’s Going On”care a devenit un imn antirăzboinic.

Marvin Gaye s-a însurat de două ori, dar niciuna dintre relaţii n-a durat şi el s-a cufundat şi mai mult în deprimare. A devenit fascinat de BD-urile erotice ale francezului Georges Pichard şi, după ce a părăsit Belgia, s-a izolat în casa părinţilor săi, o greşeală fatală, fiindcă tatăl lui era predicator penticostal.

După ce-l ameninţase de câteva ori cu sinuciderea după certuri violente, Gay Senior( Marvin a adăugat un „e” la numele său de familie) şi-a împuşcat şi omorât fiul după o discuţie legată de rătăcirea documentelor de afaceri. La momentul respectiv, Gaye şi prietena lui de atunci, lady Edith Foxwell, poreclită „regina societăţii cafenelelor londoneze”, discutau despre căsătorie, a spus Eve Marx în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

Mai multe