Medicii, uimiți când au văzut ce e în pântecul unei femei însăcinate

14 iunie 2016 7:55   Fapt divers
Ultima actualizare:

Orice femeie însărcinată își dorește să-și vadă viitorul copil și este o bucurie imensă de altfel pentru ambii părinți atunci când la ecografie disting detaliile corpului micuțului în formare. O mamă a avut însă parte de un șoc atunci când pe ecranul aparatului a apărut un obiect de-a dreptul ciudat.

Când a fost la ecograf după 24 de săptămâni, atât femeia, cât și soțul ei au distins imediat o formă ciudată în pântecul ei; în loc să vadă un fetus, au văzut o mașină, relatează Metro.co.uk.

Soțul femeii a scris apoi pe o reșea de socializare sub formă de glumă: „Soția mea este însărcinată cu o mașină sport”. Cei care au văzut mesajul publicat au făcut o serie de comentarii care mai de care mai amuzante – „The Fast and the Fetus”, a scris un utilizator, făcând aluzie la celebrul film „Fast & Furious”.

Femeia nu este însă la prima naștere, cei doi mai un copil împreună, dar nu s-a întâmplat ca la primul examen ecograf să apară în imagine un autoturism...

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe