Metodă "neortodoxă" de a primi un loc în metrou! Invenţia unui chinez i-a uimit pe internauţi

2 decembrie 2017 18:46   Fapt divers
Ultima actualizare:

Metrourile aglomerate în timpul orelor de vârf sunt coşmarul oricărui călător, indiferent de ţara din care provine acesta. Un bărbat din China a găsit o metodă mai puţin ortodoxă de a-i determina pe pasageri să îi ofere un loc.

Un bărbat care s-a săturat să stea în picioare în timpul călătoriilor cu metroul a găsit o modalitate inedită de a primi un loc din partea călătorilor, potrivit mirror.co.uk. El se preface că  leşină. Adesea oamenii nu fac altceva decât să se mute trei-patru locuri mai departe de el şi nu se gândec să îi ofere ajutorul, lucru care ar fi normal atunci când observă un om aflat într-o astfel de stare. Apoi, tânărul se ridică brusc de jos şi se aşază pe cel mai apropiat scaun, zâmbindu-le oamenilor nepăsători care se află în jurul lui. Filmuleţul în care bărbatul îşi pune în aplicare strategia de a obţine un loc în metrou a fost încărcat în mediul online cu doar opt ore în urmă, dar are deja peste 12.000 de vizualizări din partea persoanelor curioase.

Un eveniment cu adevărat ciudat a avut loc în Indonezia cu mai puţin de trei săptămâni în urmă. Un bărbat care călătorea cu metroul a devenit automat erou pentru ceilalţi călători atunci când a capturat un şarpe de peste 2 metri care a reuşit, cumva, prin metode necunoscute, să ajungă în interiorului mijlocului de transport în comun. Bărbatul a înşfăcat şarpele şi l-a ucis, lovindu-l cu capul de podea, spre mirarea călătorilor care îl priveau cu admiraţie.

Mai multe