Mică, dar mărinimoasă! I-a dat mâncarea ei unui om al străzii

11 septembrie 2016 18:13   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ella era la cină într-un restaurant cu tatăl ei. După ce și-a primit porția comandată, cartofi și friptură, aceasta a sărit degrabă de pe scaun, și-a luat farfuria și, încurajată de părintele ei, a dat fuga afară pentru a-i da mâncarea unui om al străzii care stătea pe banca din fața localului.

Tatăl nu și-a mai încăput în piele de mândrie și a publicat filmulețul cu întreaga întâmplare pe Facebook, acolo unde a strâns peste 20.000 de distribuiri. A fost preluat de internauții din toată lumea, care nu s-au oprit din a lăuda mărinimia fetiței care a pus în practică ceea ce a învățat acasă: să fie darnică și să se procupe de cei din jur.

Bărbatul care trăiește în Californai a încurajat-o pe Ella să-și ducă la bun sfârșit intenția. Aceasta s-a apropiat de omul care-și duce traiul pe străzi și i-a înmânat farfuria cu mâncare și tacâmurile. Uimit, bătrânul nevoiaș a privit cum micuța samariteană s-a îndepărtat și s-a pus pe mâncat. Fetița s-a întors cu un zâmbet larg pe buze și a privit încântată la omul de afară. “Ella, ești minunată. Cred că i-ai făcut ziua mai bună. Ba nu, toată săptămâna”, a spus tatăl puștoaicei cu inimă de aur.

Mai multe