Miracol pentru un bebeluș născut prematur! A supraviețuit, deși avea doar 400g

12 ianuarie 2018 20:35   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un adevărat miracol pentru cel mai mic bebeluș din lume. A supraviețuit, cu toate că s-a născut cu o greutate de numai 400 de grame. Era cât o tabletă de ciocolată și avea piciorușele cât degetul opozabil al tatălui.

Manushi s-a născtu 12 săptămâni mai devreme decât termenul normal, după ce mama ei a început să sufere în urma unor complicații. medicii au fost sceptici și șocați când au văzut cât de mică era fetița la naștere. Nu cântărea mai mult decât o tabletă de ciocolată, scrie metro.co.uk.

Așa ceva se întâlnește extrem de rar în lumea medicală. Bebelușul s-a născut în urmă cu șase luni, pe 15 iunie 2017, iar acum, părinții sunt nespus de bucuroși că fetița lor trăiește și este sănătoasă. Chiar dacă medicii nu i-au dat prea multe șanse de supraviețuire inițial, Manushi se dezvoltă ca orice copil normal.

Primele semne care i-au indus în eroare pe doctori au apărut încă din primele săptămâni ale sarcinii. La ecografie se putea vedea că Manushi nu se dezvolta, deși sarcina ajunsese în a 28-a săptămână, nu respira și nu avea toate organele formate.

La șapte luni, când a venit pe luni, a fost un șoc pentru toată lumea, dar micuța a luptat și a reușit să supraviețuiască.

Mai multe