Miss Africa și-a pus tot Internetul în cap! Ce a purtat când a vizitat copiii bolnavi de HIV

12 iulie 2017 14:34   Fapt divers
Ultima actualizare:

Revoltă online! Miss Africa de Sus a stârnit valuri de furie, după ce a purtat mănuşi în cadrul unei întâlniri cu copii infectaţi cu HIV.

Internauţii au luat-o la bani mărunţi şi au desfiinţat-o pe frumoasa Demi-Leigh Nel-Peters, după ce aceasta a fost fotografiată oferind mâncare orfanilor infectaţi cu HIV în timp ce purta mănuşi albe.

Demi a participat la un eveniment de caritate la Johannesburg, unde a împărţit mâncare şi băutură copiilor bolnavi de HIV, scrie Metro. Până aici nimic neobişnuit. Ce a stârnit însă furia internauţilor a fost faptul că bruneta a purtat mănuşi pe tot parcursul evenimentului.

Aceştia au acuzat-o de rasism, mulţi dintre ei susţinând că aceasta „purta mănuşi pentru a nu atinge copiii negri”.

Tânăra a venit şi cu un răspuns online şi a spus că purta mănuşi din motive de igienă pentru că "utiliza alimente".

”Toţi voluntarii prezenţi la eveniment purtau mănuşi pentru că ni s-a spus că aşa trebuie să procedăm atunci când folosim alimente”, a fost răspunsul fetei, transmis printr-un filmuleţ pe Twitter.

"Pentru mine, moralul poveştii de astăzi este ca 300 de copii au primit o masă caldă, cu sau fără mănuşi. Sunt cam trisă pentru că intenţiile mele au fost interpretate complet greşit şi îmi cer scuze dacă am ofensat pe cineva“, a mai spus tânăra.

Mai multe