Moarte tragică a unei femei, după un joc sexual comun

24 iulie 2017 13:46   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie a murit după ce ea și iubitul ei au dat curs unei fantezii comune în dormitor. Britanica Katie Widdowson (23 de ani) a mers imediat la medic când a observat un simptom anormal, însă a fost trimisă acasă de doctori, care i-au spus că nu este vorba despre nimic grav.

Câteva zile mai târziu, situația s-a agravat, iar curând, nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva, potrivit Metro.co.uk.

Katie a fost legată de pat de iubitul ei, Dean Smith, într-o încercare de a-și pipera viața de cuplu. Legată de mâini, femeia a simțit o durere, însă după un consult medical la Good Hope Hospital în regiunea englezească West Midlands, i s-a spus că și-ar fi luxat încheietura.

Totuși, a doua zi, mâna femeii s-a înegrit și s-a umplut de răni. Mai mult decât atât, Katie nu își mai putea mișca membrul. A fost transportată cu Ambulanța la spital, însă pe drum a suferit un atac de cord și a fost declarată moartă la scurt timp după ce a ajuns. Totul a avut loc la începutul lunii ianuarie a acestui an.

Ulterior, s-a stabilit faptul că medicii de la Good Hope Hospital nu au reușit să îi pună lui Katie un diagnostic corect. Femeia suferea de fasceită necrozantă, o infecție bacteriană rară, dar gravă, care distruge pielea și țesuturile moi de sub ea. „Medicul legist mi-a spus că cel mai probabil cauza a fost faptul că a fost legată, dar nu îmi amintesc, eram beți pentru că celebram Anul Nou”, a declarat Dean.

„Am mers la muncă în ziua de Anul Nou la aproximativ 11.30 dimineața, și era bine. Mi-a trimis mesaj cu o poză la ora 17, cu încheietura ei umflată. Am fost la spital și primul doctor care ne-a văzut ne-a făcut trimitere la un doctor senior, dar acesta a trimis-o acasă. Cred că erau ocupați și nu erau suficienți angajați”, a povestit iubitul femeii.

„Katie le-a spus doctorilor de la spital că am legat-o. Ziua următoare m-am trezit în jur de ora 11.30, și plecam la muncă. I-am spus «dacă ai nevoie de mine în timpul zilei, voi veni acasă». Starea ei s-a înrăutățit și i-am spus managerului bucătăriei, dar până când a ajuns ambulanța, ajunsese să delireze când vorbea cu paramedicii”, a relatat. „În amulanță, s-a uitat la mine și a zâmbit, iar apoi a suferit un atac de cord. A murit în ambulanță, dar au reușit să o readucă la viață. În cele din urmă, a suferit un alt atac de cord și a murit la 5.20 dimineața, pe 3 ianuarie”, a mai explicat Dean.

Medicul legist a declarat că a fost o greșeală medicală, și că dacă Katie ar fi fost internată, moartea ei ar fi putut fi evitată.

În cele din urmă, s-au stabilit trei cauze care ar fi putut duce la infecția lui Katie. „Putea fi cauzată de traumă în zona încheieturii, după ce a căzut pe scări în drum spre apartament. Apoi ar fi putut fi o mică tăietură de când distra bebelușul  făcând scufundări în gardul viu sau așa ceva. Iar al treilea lucru a fost jocul sexual. Am vorbit cu ea în dimineața de Anul Nou și era bine. Următoarea dată a fost un apel telefonic la 9 seara. De obicei suna în fiecare zi, negreșit, iar apoi am primit un telefon că se afla în ambulanță și că suferise un atac de cord. A fost groaznic. Primul meu gând a fost: «Ce a făcut?»”, a povestit, îndurerată, mama lui Katie. 

Mai multe