Modalitatea prin care poţi aborda firesc o discuţie despre sex cu partenerul tău

3 mai 2019 9:31   Fapt divers
Ultima actualizare:

Conversaţiile despre sex reprezintă o modalitate puternică de a spori intimitatea în cuplu şi gradul de conexiune. Totuşi, pentru cei mai mulţi, nu e uşor deloc să înceapă o discuţie despre sex cu partenerul, mai ales dacă au o groază de temeri, îndoieli şi prejudecăţi de înfruntat. Iată cum puteţi aborda firesc o discuţie despre sex cu iubitul.

În momentul în care vrei să abordezi subiectul sex, cu partenerul de viaţă, asigură-te că atmosfera e corespunzătoare şi provoacă-l la discuţii! Întreabă-l ce şi-ar dori să schimbaţi în viaţa voastră sexuală, dar ai mare grijă cum reacţionezi. Nu trebuie nici să-l judeci pentru că tu consideri anumite lucruri exagerate, nici să pui în practică în secunda următoare tot ce-şi doreşte. Ascultă-l cu atenţie, întreabă-l dacă are nelămuriri şi, după ce termină, spune-i şi tu ce aşteptări ai de la viaţa voastră amoroasă. Găsiţi o cale de mijloc.

E foarte probabil ca tu să-ţi doreşti ceva, iar el să fie pe altă lungime de undă. În primul rând trebuie să găsiţi un numitor comun al dorinţelor voastre, acesta e punctul de plecare. Vino cu sugestii constructive pentru relaţia voastră şi respinge delicat propunerile care ţi se par prea îndrăzneţe. Redescoperiţi ceea ce vă face plăcere amândurora.

Mai multe