Modalitatea prin care poţi să ieşi dintr-o relaţie cât mai elegant posibil

30 noiembrie 2019 11:15   Fapt divers
Ultima actualizare:

O relaţie de cuplu satisfăcătioare este foarte greu de întreţinut, dar este şi mai greu să nu te minţi singură şi să ştii când este cazul să pui punct. Nimănui nu-i place să fie cel care face acest pas, însă cu cât o faci mai repede, cu atât îţi vei putea vedea mai departe de propria viaţă.

Modul în care deschizi subiectul şi felul în care îi spui partenerului că relaţia s-a terminat este foarte important. Dacă se termină neplăcut, poate atârna ca o greutate asupra ta pentru o vreme îndelungată, însă dacă reuşeşti să te desparţi de iubit într-un mod elegant, te vei simţi mai încrezătoare când vei începe o nouă relaţie.

Dă-i un avertisment!

Nimic nu este mai dureros decât să fii luat prin surprindere de o despărţire. Poate fi o experienţă cu adevărat traumatizantă, aşa că înainte să purtaţi discuţia decisivă în privinţa relaţiei voastre, dă-i de înţeles că lucrurile nu mai merg la fel de bine între voi. Ba chiar, înainte să pui capăt relaţiei, ai putea purta o discuţie cu el despre ce nu mai funcţionează şi împreună aţi putea găsi o soluţie, iar apoi, dacă tot nu reuşiţi să rezolvaţi disputele dintre voi, mergeţi mai departe pe drumuri separate. 

Mai multe