Model Playboy, mort după ce medicul i-a rupt o venă care i-a cauzat accident vascular

16 iunie 2017 9:33   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un celebru model Playboy a murit la vârsta 34 de ani după ce medicul i-a rupt o arteră de la gât, cauzându-i tinerei un accident vascular cerebral. Katie May a fost mama unei fetițe și a mers la un centru medical pentru a primi tratament specializat după ce a întâmpinat dureri mari la nivelul gâtului, după o ședință foto în care a stat într-o poziție inconfortabilă.

Katie a mers la Back to Total Health Wellness din vestul Hollywoodului, California, în februarie 2016. Centrul este destul de popular pentru rezultate, dar și pentru buna pregătire a medicilor. Familia tinerei acuză chiropracticianul că modelul a murit ca urmare a ajustărilor gâtului într-o manieră forțată și agresivă.

Tatăl fiicei lui May a deschis un proces de malpraxis și neglijență la Tribunalul Superior de Justiție din Los Angeles. Acesta a declarat că a încercat să poarte o discuție cu chiropracticianul Eric Swartz înainte de a depune plângerea, prin care voia să se lămurească dacă partenera sa a murit din cauza neglijenței, însă acesta nu a răspuns cererii.

În dosarul deschis se arată faptul că modelarea agresivă a gâtului de către Swartz a provocat disecții bilaterale ale arterei vertebrale bilaterale, care au blocat fluxul de sânge în creierul tinerei, cauzându-i accidentul ce i-a adus moartea.

May era vedetă pe rețelele de socializare, fiind numită și ”Regina Snapchatului” și a avut nevoie de ajutor specializat în momentul în care a întâmpinat dureri la nivelul gâtului după ce, în timpul unei ședințe foto, a trebuit să stea într-o poziție foarte inconfortabilă, pentru o perioadă mai lungă de timp.

Swartz trebuia să își dea seama că are nevoie de o scanare CAT pentru a diagnostica cu precizie posibilele probleme ale coloanei vertebrale, înainte de a aplica metoda care i-a cauzat accidentul vascular cerebral.

”După tratamentul aplicat de chiropractician, tânăra a ajuns la Spitalul de Urgențe cu amețeli, dureri de cap, dificultate în vorbire și dificultate pe partea stângă, pierzându-și cunoștința”, arată procesul deschis de familie, conform The Sun.

Mai multe