Momentul șocant în care o prezentatoare află în direct că soțul ei a murit într-un accident de mașină

9 aprilie 2017 16:48   Fapt divers
Ultima actualizare:

O prezentatoare a aflat de moartea soțului ei chiar în momentul în care transmitea, în direct, accidentul de mașină care i-a fost fatal.

Femeia se afla în timpul buletinului de știri de sâmbătă dimineață (8 aprilie), când a primit informații de ultimă oră. În direct a intrat un reporter cu detalii despre un accident de mașină, iar în acele momente, prezentatoarea a realizat că una dintre victime este soțul ei.

Este vorba despre Supreet Kaur (28 ani), angajată a postului de televiziune IBC24 din Chhattisgarh, India de est, potrivit dailymail.co.uk. Deși reporterul care a intrat în direct nu a dat numele victimelor decedate în urma accidentului, acesta a menționat că persoanele respective se aflau într-un Renault Duster, pe același drum pe care se afla soțul lui Supreet, împreună cu câțiva prieteni.

A fost suficient pentru ca prezentatoarea să-și dea seama că informația era despre soțul ei. Cu toate acestea, Supreet Kaur a reușit să-și mențină calmul și să prezinte știri încă 10 minute, până la sfârșitul jurnalului, dând dovadă de profesionalism. Abia după încheierea filmărilor, aceasta a izbucnit în lacrimi.

„Spune multe despre atitudinea ei față de datorie, și despre profesionalismul ei, faptul că a continuat și și-a păstrat calmul pentru încă 10 minute. În momentul în care camerele au fost oprite, a început să-și sune rudele și a cedat. A plecat apoi la locul accidentului. Laur lucrează cu noi de nouă ani și este una dintre cele mai populare prezentatoare din stat. Suntem alături de colega noastră”, a declarat unul dintre editorii canalului de televiziune.

„Este o femeie foarte curajoasă. Suntem mândri de ea ca prezentoare, dar ceea ce s-a întâmplat azi ne-a șocat”, a declarat un alt coleg de redacție. 

Mai multe