Momentul terifiant când o femeie își aruncă nepotul de la etaj: „O voce mi-a spus s-o fac”

7 septembrie 2016 9:08   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie și-a aruncat nepoțelul de la etajul al treilea al unui spital din India. În mod miraculos, copilul a supraviețuit. Nimeni nu își explică de ce Sarita Yadav a vrut să îi ia viața micuțului. L-a adus la doctor după ce copilul a început să se simtă rău, apoi camerele de supraveghere au surprins momentele șocante în care femeia îl aruncă pe micuț de la balcon.

Băiatul era tratat de septicemie la o clinică privată din Kanpur, în nordul Indiei, unde a fost adus de mătușa și unchiul lui. Pe timpul nopții, Sarita Yadav și-a trezit nepotul, a ieșit cu el pe balcon apoi l-a aruncat peste balustradă, de la etajul al treilea. Femeia susține că o voce a pus-o să-i ia viața copilului. Băiatul a căzut în gol de la o înălțime de 9 m, dar a supraviețuit miraculos, potrivit tabloidului britanic The Sun.

„Nu pot să îmi explic de ce am făcut-o. O voce din capul meu mi-a spus să fac asta, iar eu nu m-am putut controla”, le-a spus Sarita Yadav reporterilor.

Băiatul a fost salvat de un medic de gardă care l-a auzit plângând. În mod surprinzător, copilul a suferit răni minore, iar în momentul de față se află sub atenția medicilor. Mătușa lui a fost arestată pentru tentativă de omor.

Mai multe