Motivul emoționant pentru care această tânără își vinde virginitatea

25 octombrie 2016 14:55   Fapt divers
Ultima actualizare:

O tânără de 20 de ani caută cu disperare să i se ofere unui bărbat care va fi dispus să plătească o sumă considerabilă de bani pentru virginitatea ei. În ciuda numeroaselor critici pe care le primește, ea are un scop nobil.

Katherine Stone dorește să-și vândă virginitatea pentru a-și ajuta familia să-și refacă locuința care a fost distrusă de un incendiu în urmă cu doi ani, informează The Sun. Ea locuiește în prezent într-un bordel legal și a anunțat pe Internet scoaterea la licitație a virginității sale și nu intenționează să o piardă pentru o sumă mai mică de peste 360.000 de euro.

Pe rețelele de socializare, Katherine a primit numeroase critici, majoritatea internauților amintindu-i că o femeie ar trebui să-și piardă „puritatea” din iubire și nu pentru bani. Răspunsul ei a fost însă unul bine argumentat: „Oamenii spun că ar trebui s-o faci din iubire, dar dacă te gândești la asta, eu o fac din dragoste pentru familia mea. Iar în această perioadă economică nefastă, ma învinovățiți?”

Ea lucrează în acest moment într-un bordel și oferă „mici servicii” clienților, iar după ce obține banii, intenționează să urmeze și o facultate de drept. Totuși, chiar dacă își va atinge scopul, a mărturisit că nu intenționează să renunțe la „jobul” din cadrul bordelului.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe