Motivul impresionant pentru care un bărbat a purat același tricou timp de 20 de ani

9 septembrie 2017 16:46   Fapt divers
Ultima actualizare:

O tânără din Japonia a aflat, din întâmplare,motivul pentru care tatăl său a purtat același tricou pentru mai bine de 20 de ani. Povestea din spatele obiectului de vestimentație este una emoționantă și a avut parte de reacții pozitive din partea internauților.

Potrivit Daily Mail, femeia de 24 de ani făcea curățenie în casa bunicului său, care decedase recent, atunci când a găsit un album de familie peste care se așternuse praful. Răsfoindu-l,  a văzut o poza care îi înfățișa pe părinții ei . În poză, tatăl ei era îmbrăcat cu același tricou pe care obișnuia să îl poarte zilnic de 20 de ani. Brusc, tânăra a înțeles de ce nu îl putea convinge pe tatăl ei să renunțe la acel tricou. Mama ei murise cu 18 ani în urmă și, de atunci soțul ei decisese să-l îmbrace zilinc pentru a onora amintirea ei.

Dacă haina se rupea rupea, bătrânelul o cosea cu grijă și o îmbrăca din nou. Chiar și la evenimentele deosebite, tricoul ținea locul oricărui costum elegant.

După ce a împărtășit povestea prietenilor virtuali, aceasta a strâns mii de distribuiri și de aprecieri. Femeia și-a exprimat surprinderea  pe pagina personală de Twitter: : „ Sunt surpinsă de reacția fiecărui cititor pentru că, la început, povestea părea să fie despre un bătrân certat cu normele elementare de igienă.”

Mai multe