Motivul incredibil pentru care această tânără și-a scos virginitatea la licitație pe Internet

27 septembrie 2016 19:27   Fapt divers
Ultima actualizare:

Tot mai multe tinere aleg să-și scoată la licitație virginitatea pe Internet din diverse motive. Există și bărbați care recurg la această metodă - se poate spune chiar că a devenit o modă, mai ales când dincolo de glumele de rigoare, poți obține anumite beneficii.

Ariana, o studentă rusoaică de 20 de ani și-a scos virginitatea la licitație pe Internet pentru a aduna cât mai mulți bani pentru a-și putea plăti studiile în străinătate, informează Metro.co.uk. Frumoasa roșcată a publicat o sumă destul de îndrăzneață - nu se va oferi niciunui bărbat pentru o sumă mai mică de 151.400 de euro.

Cu toate că a căutat și alte modalități de a câștiga bani, vânzarea virginității este cea mai simplă cale de a face o avere. "Mulți studenți se confruntă cu numeroase probleme în timpul studiilor. Trebuie să muncești pentru a-ți putea plăti educația. Vreau să mă mut în altă țară pentru a studia medicina. Universitatea va fi foarte scumpă și chiria, asemenea. Îmi imaginez că a trăi într-o altă țară va fi foarte dificil, dar nu vreau să am datorii pentru a mă putea concentra pe studiile medicale", a declarat Ariana.

În plus, tânăra nu este singură în această afacere. Lolita, cea mai bună prietenă a Arianei, și-a scos și ea virginitatea la licitație pentru aceeași sumă de pornire. Ea spune că a așteptat atât pentru a se oferi bărbatului potrivit, dar acest lucru nu s-a întâmplat. "De ce am așteptat atât de mult? Ei bine, de ce să-mi pierd virginitatea cu cineva care mi-ar frânge inima mai târziu?"

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe