Nebunie! Când i se pune pata îşi scoate complet ochii din cap

20 ianuarie 2018 17:34   Fapt divers
Ultima actualizare:

Americanca Kim Goodman, care s-a născut în Chicago, Illinois, în 1976, a devenit celebră la nivel mondial după ce şi-a speriat prietenii într-o seară de Halloween, în anul 1997.

Cu toţii au crezut că e necuratul în persoană. În 2007, Kim a vrut să câştige bani de pe urma darului cu care a fost înzestrată de la natură.

S-a dus tocmai în Turcia, unde i-au fost măsuraţi globii oculari, după ce i-a scos în exterior: 12 milimetri a înregistrat atunci doctorul.

Imediat experţii Guinness au omologat performanţa şi Goodman a început să câştige bani de pe urma reprezentaţiilor pe care le dădea la diferite emisiuni televizate.

Femeia suferă de proptoză, o boală congenitală care se manifestă prin deformarea mandibulei, oaselor feţei şi ieşirea în relief a ochilor.

Din 2007 şi până în prezent performanţa ei nu a mai fost egalată şi Kim a ajuns să joace şi în câteva filme de groază de la Hollywood.

Ea a reuşit încă din 1998 să îşi măsoare ochii ieşiţi din orbite, însă nu a înregistrat atunci decât 11 milimetri, prea puţin pentru a putea primi porecla de “omul cu ochi de cameleon”.

Mai multe