Nu are iubit din cauza sânilor uriași. Cum arată tânăra care a cheltuit 30.000 $ ca să aibă cupa H la sutien

1 aprilie 2020 15:37   Fapt divers
Ultima actualizare:

Yvonne Bar are 26 de ani, este din Frankfurt, Germania, și a realizat că este mai convenabil să lucreze ca model pe Internet decât într-o bancă, așa că și-a dat demisia. Din 2013 a început să își rezolve din marile complexe, sânii mici și fundul plat, așa cum ea însăși se descria. Unde a ajuns? La trei implanturi cu silicon, un lifting al posteriorului și injecții cu botox, pentru care a plătit suma de 30.000 de dolari. Acum se admiră în oglindă, dar regretă că nici un bărbat nu se apropie de ea: "Sunt intimidați"!

Transformarea lui Ivonne a început în 2013, cu prima operație de mărire a sânilor, când a trecut de la cupa A, la H! "Am fost mereu de părere că femeile cu forme sunt cele mai frumoase. Pentru mine, o femeie trebuie să aibă sâni mari. Am fost mereu foarte complexată, la școală am fost tot timpul tachinată că nu am sâni, mi se spunea <<băiețelul>>. Când am avut primul iubit, dormeam mereu cu sutienul cu push-up și evitam să merg la piscină sau la plajă. Îmi plac femeile cu forme, mi se pare foarte feminin. Îmi plac femeile exotice, cu păr lung, negru, genul Kim Kardashian", a povestit Yvonne Bar pentru uniland.co.uk.

Acum problema e alta pentru bruneta cu sâni imenși și cu fund de braziliancă. Bustul ei este mult prea mare, iar bărbații evită să o abordeze pentru o relație serioasă. Ceea ce îi provoacă o teribilă suferință tinerei de 26 de ani.

"Uneori e foarte stresant, pentru că trebuie să dovedesc că sunt o persoană cu principii, cu anumite standarde. Oamenii nu mă percep așa, doar pentru că am sânii mari. Ceea ce e o prostie. Dar o mulțime de bărbați din lumea întreagă sunt fascinați de cum arăt și mă contactează pe rețelele sociale. Este însă foarte greu să pot dezvolta o relație serioasă. Mi-a plăcea foarte mult, dar cred că băieții buni sunt intimidați de mine. Atrag doar bărbați care vor companie de-o seară sau bărbați celebri, bogați, dar instabili. Iar mie nu imi plac astfel de realții, eu vreau ceva serios", s-a plâns biata Yvonne pentru sursa citată.

Citește și:

Modelul cu cei mai mari sâni naturali a înnebunit internetul! Poartă cupa F la sutien

Andreea Marin, mai sexy ca niciodată! Și-a lăsat sânii să se vadă printr-un costum de baie mulat și decoltat

Mai multe