Nu te pui cu un tată furios! Cum a distrus mașina fiicei după ce a prins-o cu un băiat

27 august 2016 19:14   Fapt divers
Ultima actualizare:

Ce poate face un tată foarte protector dacă își vede fata cu un băiat?! Distruge o mașină! Și nu pe a celui cu care și-a surprins fiica, ci pe a ei. Ba mai mult, întregul proces a fost unul surprinzător, căci bărbatul nu a folosit vreo ustensilă comună, ci un... excavator.

Un Audi A4 de peste 10.000 de euro și-a găsit sfârșitul din cauza răzbunării crunte a unui tată care a văzut roșu în fața ochilor atunci când și-a surprins fiica de 21 de ani alături de un băiat. În doar două minute, bărbatul a transformat automobilul într-un morman de fiare imposibil de condus. Fiul său a fost cel care a filmat tărășenia și a pus totul pe Facebook. Modul în care tatăl furios a distrus mașina roșie a făcut deliciul internauților: cu un excavator. A întors autovehiculul pe toate părțile de parcă ar fi fost o clătită gata prăjită. 

Ashlyn, tânăra rămasă fără Audi, a scris un text pe Facebook, în care a explicat cum stau lucrurile, din punctul său de vedere, enervată la culme de ce a pățit: "Nu sunt un bebeluș, am 21 de ani. Nimeni nu făcea sex în mașină. Eram cu tatăl copilului pe care-l port în pântec. Nimeni nu făcea nimic greșit, iar aceea era mașina mea. Am plătit pentru ea. Au luat o mașină de la o fată de 21 de ani, gravidă, i-au luat copiii, au dat-o afară din casă și au lăsat-o fără nimic".

Mai multe