O adolescentă a fost uimită de ce cadou rușinos a primit de ziua ei de la mama sa

30 decembrie 2016 23:16   Fapt divers
Ultima actualizare:

A vrut să-i facă o surpriză fiicei sale de ziua ei, dar nu și-a dat seama cât de rușinos a arătat cadoul atunci când l-a desfăcut în fața întregii sale familii.

După ce a căutat mult timp în magazinul online Amazon, Kerri Roberts a crezut că a găsit în sfârșit cadoul perfect pentru fiica sa, Shelby Donovan: un mâner pentru cană, după cum relatează Metro.co.uk.

Atunci când însă a deschis cadoul și a ieșit la iveală mânerul, nu au putut să nu vadă cât de bine se aseamănă cu o jucărie sexuală. Cel mai jenant a fost că scena s-a petrecut în fața a 30 de membri ai familiei. Pe moment, Shelby n-a știut ce să spună atunci când a văzut „interesantul” obiect.

„M-am holbat la el pentru mult timp, încercând să mă gândesc. știam cu ce seamănă, dar nu am vrut să o spun în fața întregii mele familii.” Mama ei a mărturisit însă că intenția ei nu a fost să o facă pe fiica sa de rușine, nu și-a dat seama că darul ei ar putea fi interpretat în acest fel. Shelby a relatat întreaga ei pățanie pe contul său de Twitter.

Mai multe