O fantomă, surprinsă într-o fotografie. Detaliul înfricoșător

18 iulie 2016 16:05   Fapt divers
Ultima actualizare:

O fotografie misterioasă face înconjurul lumii și i-a pus pe jar pe toți aceia care sunt în căutare de fantome și fenomene stranii. Imaginea cu pricina a stârnit fiori pe șira spinării, dar și o mulțime de întrebări la care mulți așteaptă răspunsuri.

Poza datează de acum 100 de ani și surprinde un grup de muncitoare dintr-o fabrică de textile. Imaginea a ajuns pe Internet după ce o femeie pe nume Lynda a trimis-o unui site din Belfast. "A fost grozav să o văd pe bunica mea într-o fotografie veche de pe vremea în care lucra la fabrică. Numele ei era Ellen Donnelly, născută McKillop, și este a patra din dreapta de pe rândul al doilea (de jos în sus). Tatăl meu are această poză acasă... o poză de familie cu o fantomă", a declarat femeia pentru presa din Irlanda de Nord, citată și de aol.com.

Mai toate persoanele din imagine își țin mâinile încucișate în zona pieptului, dar o mână apare ca din neant pe umărul uneia dintre femei. Deși totul ar putea fi doar un rezultat al meșteritului în Photoshop, fenomenul nu și-a găsit încă explicația, spre mulțumirea celor care vor să creadă în fantome în continuare. 

Mai multe