O femeie s-a lăsat de serviciu ca să-și alăpteze iubitul

8 iunie 2016 15:18   Fapt divers
Ultima actualizare:

Se întâlnesc numeroase cazuri în care anumite femei preferă să-și dea demisia de la locul de muncă după ce au născut. Totuși, nu prea s-a mai întâlnit un caz în care o femeie renunță la serviciu pentru a-și alăpta...iubitul.

Este vorba despre Jennifer Mulford care a renunțat la locul de muncă pentru a-și putea alăpta de două ori pe zi iubitul în vârstă de 35 de ani, Brad Leeson, relatează Metro.co.uk. Ea spune că cei doi doreau să creeze o legătură cât mai puternică.

"În acel moment am știut că am un partener pe viață...amândoi doream același lucru de la relație - o legătură magică ce nu se poate crea decât prin alăptare", a declarat Jennifer.Totodată, ea s-a văzut nevoită să stea acasă pentru a-și hrăni iubitul. "Am întrerupt serviciul deoarece am vrut să dedic totul acestui lucru." Brad, care este culturist, speră să-și îmbunătățească și abilitățile fizice după aceste sesiuni de alăptare.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe