O femeie și-a prins soțul în pat cu alta. Răzbunarea a făcut deliciul vecinilor!

9 august 2016 17:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

Tu ce ai face dacă ți-ai găsi partenerul sau partenera de viață în pat cu altcineva? Unii preferă să trateze situația cu calm, însă cei mai mulți aleg o cale de răzbunare. Însă, de cele mai multe ori, cel care are cel mai mult de suferit este amantul sau amanta.

O femeie din Bangkok și-a pierdut complet cumpătul când și-a găsit soțul cu o femeie dezbrăcată în casa lor, potrivit thesun.co.uk. Totuși, aceasta a ales să-și verse nervii pe amantă, mai mult decât pe cel care i-a jurat credință pentru totdeauna. A pornit camera de filmat a telefonului și a umilit-o îngrozitor.

A dat-o afară din casă, dezbrăcată

Femeia înșelată ignoră complet încercările soțului de a-și acoperi fapta. „Nu este cu mine, este o greșeală”, strigă bărbatul, însă cuvintele sale nu fac decât să o enerveze și mai tare pe soția lui. Aceasta o dă pe amantă afară din casă, complet dezbrăcată, în ciuda faptului că femeia explică că nu știa că bărbatul este căsătorit și încearcă să se acopere cu o pătură.

Amanta a depus plângere la poliție

După ce imaginile filmate de soție au ajuns pe Internet, amanta, identificată sub pseudonimul „Miss A”, în vârstă de 24 de ani, a făcut plângere la poliție. Potrivit publicației locale pattayaone.net, aceasta susține că imaginile i-au afectat grav reputația. Pe de cealaltă parte, soția înșelată, care între timp și-a părăsit soțul, spune că a arătat filmarea unei singure prietene și că nu știe cum a ajuns să fie distribuită pe internet. Este posibil ca femeia să fi încălcat legile stricte ale Thailandei privind folosirea calculatorului și a internetului.

Mai multe