O fetiță de 9 ani le face concurență durilor din forțele navale americane

30 martie 2016 20:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Milla Bizzotto are doar 9 ani, trăiește în Miami și iubește exercițiile fizice ca nimeni alta. Mai mult, una dintre cele mai uimitoare performanțe o reprezintă participarea și terminarea unui circuit adresat profesioniștilor din forțele navale americane.

Deși are doar 9 ani, Milla are pătrățele pe abdomen, o atitudine de învingătoare și sute și sute de ore în sala de antrenament. Ceea ce a determinat-o să meargă pe acest drum este faptul că era batjocorită la școală, când avea porecle jignitoare, iar acum, scopul ei este să devină o sursă de inspirație pentru cei din jur și să-i determine să se antreneze pentru a fi activi și pentru a avea un corp de care să fie mândri, dar și de a ține capul sus atunci când cineva îi ia peste picior.

Fetița vrea să transmită și un mesaj puternic celor care sunt la curent cu activitatea sa: "Nu vreau ca oamenii să renunțe pentru că nu cred în ei înșiși. Nu vreau ca și alții să treacă prin ce am trecut eu. Vreau să le ofer un exemplu tuturor copiilor și să le arăt că pot fi și pot face orice își doresc. Vreau să-i inspir pe copii să iasă și să se joace în natură, să aibă puterea de a-i înfrunta pe cei care râd de ei", a declarat micuța care îl are ca antrenor pe tatăl ei, cel care și deține o sală de sport. 

Deseori participă la competiții dedicate adulților, cum ar fi un traseu pentru cei din forțele navale americane, când a dormit doar 4 ore pentru a concura și a fost singura persoana sub 18 ani din concurs.

Mai multe