O studentă a supraviețuit singură o lună în sălbăticie, după ce s-a rătăcit

15 august 2017 13:51   Fapt divers
Ultima actualizare:

O tânără studentă la medicină din Statele Unite s-a rătăcit în sălbăticie și a fost găsită abia după o lună. Când s-a întors la familia sa, fata era mai slabă cu 22 de kilograme și avea corpul acoperit de mușcături și zgârieturi.

Lisa Theris (25 de ani) a supraviețuit timp de o lună în sălbăticie hrănindu-se cu fructe de pădure și ciuperci sălbatice după ce s-a rătăcit într-o pădure extrem de deasă din Midland, Alabama (SUA), după cum menționează Daily Mail.

Neavând încălțăminte și îmbrăcăminte adecvate pentru o astfel de experiență dură și fără adăpost sau telefon mobil, Lisa a reușit în mod miraculos să ajungă la marginea pădurii, la șosea, unde a fost observată de o șoferiță.

Șeriful Raymond Rodgers, care s-a ocupat de cazul fetei, a declarat că Lisa a fost găsită de o femeie care trecea întâmplător cu mașina prin locul unde și-a făcut apariția studenta. Femeia observase „ceva care se mișca în tufișuri”: „Ne-a sunat și ne-a spus că a localizat persoana dispărută. În cele din urmă, tânăra domnișoară a fost găsită și era în viață.” Fata a fost găsită într-o stare precară, deshidratată și având numai mușcături și înțepături de insecte pe piele și zgârieturi de la vegetație.

Poliția a mai descoperit că Lisa era împreună cu încă doi bărbați atunci când s-a pierdut. Cele două persoane plănuiau să jefuiască o cabană de vânătoare, iar când studenta la medicină a aflat intenția lor, nu a vrut să fie complice la infracțiune, așa că a fugit. E vrut să scape de ei chiar noaptea, punând-o astfel în dezavantaj pentru că s-a rătăcit și nu a mai găsit drumul de întoarcere. Cei doi bărbați au fost identificați și arestați.

Mai multe