O tânără a sculptat câte un penis în memoria fiecărui băiat cu care s-a culcat. Cum au reacționat

23 septembrie 2016 0:58   Fapt divers
Ultima actualizare:

Faceți cunoștință cu Lily Heaume, o elevă în vârstă de 18 ani de la ȘCoala de Artă Hampstead. Ea a terminat de curând un proiect la care a lucrat de ceva vreme – „Zece Portrete”, care reprezintă nici mai mult nici mai puțin decât o colecție de penisuri sculptate, portretizând "bijuteriile” băieților cu care adolescenta s-a culcat.

Nu sunt niște simple jucării sexuale, sunt de fapt obiecte de artă ale unor...părți pe care Lily le-a cunoscut foarte bine îndeaproape, informează Metro.co.uk. Se pare că tinerei i-a venit trăsnita idee după ce a primit un mesaj supărător de la un băiat cu care a întreținut relații intime.

„M-am gândit să fac câte un penis pentru fiecare deoarece nu le consider experiențe prea fericite. Nu mai țin legătura cu majoritatea dintre ei; unuia nu i-a plăcut ideea, iar altul crede că este stânjenitor – ca să fiu sinceră, nici eu nu știu cum m-aș simți dacă cineva mi-ar face o sculptură”.

Adolescenta a mărturisit că a publicat pozele cu interesanta sa colecție sculpturală și pe rețelele de socializare unde a primit diverse mesaje, în special din partea publicului masculin – unii consideră falusurile drept trofeele personale ale lui Lily, în timp ce alții au avertizat-o că o să-i mai trebuiască lut pentru alte figurine de acest fel.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe