O tânăra de 19 ani și-a scos virginitatea la licitație pentru a-și întreține familia

30 ianuarie 2018 16:01   Fapt divers
Ultima actualizare:

Vrea să-şi scoată familia din sărăcie, aşa că a scos la vânzare ce are ea mai de preţ. Rosalie Pinho, o tânără de 19 ani din Brazilia, îşi vinde virginitatea şi promite că va petrece 12 ore cu cel care va câștiga licitația, într-un hotel.

Licitația a început de la suma de 300.000 de euro, iar fata speră să strângă suficienţi bani pentru a duce un trai fără griji.

Rosalie provine dintr-o familie modestă, din Minas Gerais, şi îşi doreşte să se mute cu familia într-un oraş mai mare.

”Ideea de a mă culca cu un necunoscut m-a speriat la început, dar m-am obișnuit cu ideea de a-mi pierde virginitatea în felul acesta, decât cu cineva care îmi va frânge inima”, a declarat tânăra potrivit Daily Mail. Rosalie a mărturisit că nu a avut niciun iubit şi nu a mers niciodată la o întâlnire, ci doar s-a sărutat de câteva ori cu un băiat. Tânăra şi-a făcut propriul site, unde a postat anunţul şi spune că până acum oferta a ajuns la 500.000 de euro. Fata a postat şi câteva fotografii pentru domni, însă s-a ferit să-şi expună chipul şi s-a pozat cu mască. Licitaţia s-a deschis acum trei săptămâni şi se va încheia în luna mai.

Fata spune că spera ca suma să urce până la 850.000 de euro: “Ar fi cel mai bun lucru care mi s-ar întâmpla”. Tânăra nu le-a spus nimic părinţilor şi vrea ca totul să rămână secret, tocmai de aceea numele pe care-l foloseşte pe site (Rosalie) nu este cel real. “Mă îngrijorează mai mult ce ar spune familia mea despre mine, decât ce gândesc oamenii”, a conchis aceasta.

Mai multe