Poza zilei! Cum a fost surprinsă cea mai prietenoasă veveriță din stațiunea Rânca

22 decembrie 2021 17:43   Fapt divers

O veveriţă vine în fiecare zi la geamul sediului Salvamont din staţiunea Rânca (Gorj). Mai mult, dacă salvatorii deschid fereastra, animăluțul intră chiar şi în interiorul clădirii. 

Veveriţa vine zilnic cam la aceeaşi oră la fereastra sediulul Salvamont din Rânca. Aceasta primeşte mâncare de la salvatorii montani, care o îndrăgesc foarte mult. Animăluțul și-a suprapus vizitele cu ora ei de masă și știe că nu va pleca de acolo cu burta goală. 

Veverița curioasă nu are încă un nume

”Vine la fereastra bazei Salvamont şi băieţii noştri îi dau să mănânce. Este de-a casei, deja, pentru că s-a obişnuit şi nu se mai teme de noi. A venit singură. S-a uitat pe fereastră, iar colegii mei i-au lăsat mâncare. Uşor-uşor, veveriţa a devenit mai blândă şi a prins curaj“, povestește Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj şi preşedintele Salvamont România, pentru Adevarul.ro. El speră că, pe viitor, veverița se va apropia și mai mult și chiar va veni să ia mâncarea din mâna lor. “O să facem o ședință şi o să-i găsim un nume”, se amuză Sabin Cornoiu.

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

Mai multe