O vizită la dentist i-a adus moartea! Cum a fost posibil

30 septembrie 2016 21:28   Fapt divers
Ultima actualizare:

Oamenii nu merg de drag la dentist, ci cei mai mulți așteaptă până se instalează probleme serioase pentru a face o vizită pe scaunul stomatologului. Același tipar a fost urmat și de un bărbat de 53 de ani, care și-a găsit sfârșitul după ce a trecut pe la cabinetul dentistului său.

Tată a trei copii, Neville Gillespie, a sângerat până a murit. A mers la stomatolog, s-a întors acasă, dar a pierdut atât de mult sânge încât la scurt timp a decedat. Într-o singură vizită la cabinet, bărbatului i s-au scos 10 dinți, deși acest lucru era programat să se întâmple în trei ședințe, relatează Daily Mail.

Planul inițial viza extracția a patru dinți, dar în timpul operației de la un centru medical, doctorul a decis să meargă mai departe cu procedura. La câtev aore de când a plecat de la clinică, Neville s-a întors, acuzând că sângerearea nu i se oprește. Medicul i-a îndesat în gură mai multe bucăți de vată și l-a lăsat să plece acasă. A mers la culcare, dar nu s-a mai trezit. Fratele său l-a găsit fără suflare și cu cearșafurile îmbibate în sânge.

Mai multe