Oficial taiwanez, înmormântat cu muzică de club și dansatoare la bară sexy

5 ianuarie 2017 12:36   Fapt divers
Ultima actualizare:

România nu este singura țară unde anumite înmormântări sunt însoțite de famfară. În Taiwan, traficul rutier a fost închis pe o stradă din cauza „cortegiului” funerar al unui oficial, format din peste 50 de dansatoare la bară care s-au dezlănțuit pe ritmul muzicii de club.

Tung Hsiang a murit la vârsta de 76 de ani și a fost ministru în Guvernul taiwanez. El a ocupat mulți ani această funcție în stat, dar nu s-a dat niciodată la o parte când venea vorba de petreceri, după cum precizează Daily Star.

Astfel, fiul său a dort să organizeze în memoria lui o ceremonie de înmormântare ieșită din comun, în ton cu viața pe care a dus-o. Un trecător a filmat „cortegiul” și a publicat materialul video pe Youtube. În imagini, se pot vedea numeroase mașini 4x4 aliniate de-a lungul străzii, fiecare dotată cu difuzoare uriașe din care răsună muzica de club pe care dansează peste 50 de fete îmbrăcate sexy.

traficul rutier a fost închis pe o stradă din cauza „cortegiului” funerar al unui oficial, format din peste 50 de dansatoare la bară

Mai multe