Vreau să fac sex, dar imi este teamă!

8 februarie 2014 17:42   Fapt divers
Ultima actualizare:

Deşi are 24 de ani şi o relaţie stabilă, are şi o mare problemă. De câteori face sex cu iubita lui, îi e teamă să nu clacheze în timpul actului sexual.

Mă numesc Mihai şi am o problemă. În relaţia cu iubita mea, câteodată simt că nu sunt bărbat. Totul decurge normal până la un moment dat, când nu mai sunt bun de nimic. Ce se întâmplă cu mine? Mă gândesc obsesiv la acest lucru. Dacă voi continua, mi-e teamă că o pot pierde. Mă gândeam să fac dragoste cu o femeie matură. În medici nu cred deloc. Te rog mult să-mi dai un sfat!"

Dragă Mihai, încă de la începutul acestei scrisori vreau să-ţi specific un lucrul foarte clar, de care ar trebui să ţii cont. Nu eşti prima persoană pe care o aud spunând acelaşi lucru: „Nu apelez la medici". Total greşită concepţia! Într-o ţară civilizată, cu oameni civilizaţi, trebuie să apelăm la specialişti indiferent că avem probleme de ordin fizic, psihic sau emoţional. Medicii sunt în măsură să ne dea un diagnostic.

Acum, revenind la scrisoarea ta, constat că tu eşti singurul care îşi creează probleme,  spunând că te gândeşti obsesiv la cum să-ţi satisfaci partenera şi, din acest motiv, clachezi. Trebuie să înveţi să fii mai relaxat şi să ai mai multă încredere în tine.

Cel mai bine pentru tine ar fi să laşi emoţiile la o parte. Dacă la început mergea cum trebuie, acum de ce să nu mai meargă? Fii încrezător şi nu te mai gândi că vei pierde erecţia.

Dacă vei continua să gândeşti aşa, cu siguranţă se va şi întâmpla. Tinerii din ziua de azi au foarte mari aşteptări din punct de vedere sexual şi mă refer şi la tine, Mihai. Dar voi nu conştientizaţi un lucru: că trebuie să căpătaţi experienţă ca să puteţi fi stăpâni pe situaţie.

Firesc, experienţa se acumulează în timp şi prin diversitate. Asta însemnând că poţi avea experienţe sexuale şi cu femei mai mature, fiindcă vei avea ce învăţa de la ele. Poţi merge din când în când şi la câte un masaj erotic. Rolul masajului e de a te relaxa. Sper ca cele câteva sfaturi să-ţi fie utile şi, nu uita: trebuie să învăţăm să ne gestionăm emoţiile ca să nu ne acapareze ele pe noi.

Mai multe